VELKOMMEN
HOS
CARLUX

Luksusbiler og specialbiler til salg

VI ER ET LILLE FIRMA MED KONTOR OG BUTIK I HJØRRING

Køb luksusbil eller specialbil hos os

Hos Carlux tilbyder vi salg af luksusbiler og specialbiler i høj kvalitet og med et højt udstyrsniveau, så er du på udkig efter en Audi, BMW eller måske en Mercedes, er vi den rette forhandler at komme til. Vi har nemlig ingen dyre sælgere og andre høje lønninger at tage højde for. Det betyder for dig, at vi kan forhandle bilerne til en fordelagtig pris, som du ikke finder andre steder.

Vores kunder ved, hvad de vil have, og de kommer gerne fra både Odense, Århus, København og resten af landet for at se nærmere på vores udvalg af luksusbiler til salg.

Vi går aldrig på kompromis med garanti eller kundetilfredshed

På trods af vores fordelagtige priser går vi ikke ned på hverken garanti eller kundetilfredshed, som du finder hos andre større forhandlere. Mange af vores biler er de eneste, du finder i Danmark. Du kan derfor være sikker på, at du finder lige nøjagtig den specialbil, som du er på udkig efter hos os.

Salg af luksusbiler med et højt udstyrsniveau

Vores sortiment af special- og luksusbiler har alle sammen det tilfælles, at de har et højere udstyrsniveau end andre biler, og de har en kvalitet, som du ikke finder ved mange biler. Uanset om du leder efter sommerbilen eller den nye helårsbil, så kan du være sikker på at finde en, der lever op til de krav, du stiller.

Du kan finde en oversigt over vores biler til salg ved at klikke her (LINK: https://www.bilbasen.dk/find-en-forhandler/bilforhandler-carlux-id11798). Her finder du løbende gode tilbud, og ved at klikke her (LINK: http://carlux.pro3.plico.dk/finansering/) kan du læse om dine forskellige finansieringsmuligheder.

Vi tager gerne din gamle bil i bytte

Hvis du har en bil, som du gerne vil af med, så tager vi den gerne i bytte. Her kan vi i de fleste tilfælde også tilbyde en højere udbetaling, end du finder hos andre bilforhandlere. De biler vi tager i bytte, sælger vi også til vores kunder, og vi har derfor også en række mere almindelige bilmærker iblandt vores sortiment som for eksempel Skoda og VW.

BILER MED HØJT UDSTYRSNIVEAU

Carlux’s biler har alle det tilfælles, at de har et højere udstyrsniveau end andre biler, og de har en kvalitet, du ikke finder ved mange biler. Uanset om du leder efter sommerbilen, eller den nye helårsbil, så kan du være sikker på at finde en, der lever op til de krav, du stiller.

Hvis du har en bil, du gerne vil af med, så tager vi den gerne i bytte. Her kan vi også i de fleste tilfælde, tilbyde en højere udbetaling end du finder hos andre bilforhandlere.

 • MEGET PROFESSIONELT

  ★★★★★

  Jeg købte en BMW X1 hos carlux.
  Super service og meget professionelt.
  Tak for hjælpen Jonas. Dejligt at han holder åbent efter fyraften, for at det kunne lade sig gøre.

  BENJAMIN EILER PILGAARD

 • GOD SERVICE

  ★★★★★

  Købte en BMW e 92 igår den 19/11-17.
  Har aldrig oplevet en så god service og professionalitet ved andre forhandler. Jonas er en frisk, ung, sjov, professionel fyr. Hvor jeg helt sikkert vil købe en bil igen

  MATHIAS LARSEN

 • RIGTIG GOD SERVICE

  ★★★★★

  Det bedste køb jeg længe har gjort. Efter fem timers kørsel i tog fra kbh, og en manglende time med bussen. Ringede Jonas og fortalte at I stedet for at tage bussen, ville han hente os på stationen. Det var noget af en lettelse efter så mange timer med det offentlige. Det var det værd. Jonas er en professionel, venlig og meget imødekommende person. Jonas sørgede for at bilen var ren/ny vasket, og klar til at køre hele vejen til kbh. Jeg er en meget glad og tilfreds kunde, der vil til en hver tid anbefale Carlux, med den service som de har.

  CHAKIR BENALI

CARLUX

Ålborgvej 236

9800 Hjørring

Telefon: 28 91 88 35

Mail: carlux@carlux.dk

cvr: 37877816