Om os

Om virksomheden

Carlux er et lille firma, med kontor og butik i Tårs. Vi har ingen dyre sælgere og andre høje lønninger at skulle tage højde for, det betyder vi har konkurrence dygtige priser, men samtidig stadig yder den samme garanti og kundetilfredshed som de store forhandlere. Vi er officielt gået i luften D. 1/8-2016, men folkene bag har masser af erfaring med i bagagen, som automekaniker, bilsælger og kundemodtager.

Åbningstider

Ved Carlux har vi meget fleksible åbningstider, det betyder vi også har åbent når du har fri. Har du brug for en snak om en bil, er du velkommen til at ringe, sende en sms eller e-mail, også ude på de sene aftentimer, så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at svare tilbage hurtigst muligt. Det er en god idé, altid at ringe inden du aflægger os et besøg, det hænder til tider, at vi er ude at køre og derfor ikke står til rådighed i butikken, vi anbefaler derfor at du ringer i forvejen så du undgår unødig ventetid.

Kundeservice

Hos Carlux vægter vi kundetilfredshed højt, vi sikrer os, at kundens behov matcher bilen, og vi gør en dyd i at have de bedste priser. Vi har primært nyere brugte biler med højt udstyrsniveau, altid i flot stand og mekanisk i orden. Bilerne bliver professionelt klargjort igennem vores dygtige klargøringsmand, så de står flot og poleret, når bilen sælges.

Finansiering

Carlux samarbejder med Al Finans og Santander, her kan vi søge om billige finansieringsmuligheder. Med udgangspunkt i din økonomi udarbejder vi et finansieringstilbud tilpasset præcis dine ønsker til udbetaling og løbetid.

Bevar dine lånemuligheder i banken.

Finansierer du din bil gennem os bevarer du dine lånemuligheder i banken til andre ting. Undersøgelser af ”TÆNK” Penge og Privatøkonomi viser, at billån gennem forhandleren oftest er billigere end banken. Når du har besluttet dig for en bil, sender vi en låneansøgning til vores samarbejdspartner, som på få minutter behandler din ansøgning. Du får svaret med det samme. Det betyder, at du hurtigt kan komme ud at køre i din drømmebil.

Variabel eller fast rente?

Variabel rente Dette valg er umiddelbart den billigste løsning. AL Finans følger Nationalbankens indskuds bevisrente. Det giver tryghed og sikrer dig langt mindre risiko for utidige renteændringer.

Fast rente Med et fastforrentet lån ved du med sikkerhed, hvor meget dit afdrag er, og præcis hvornår du er færdig med lånet – uanset hvordan renten udvikler sig.